Ga naar de inhoud
ido team download canva

WIJ ZIJN

Matchmakers / Idealisten / Professionals /

Gepassioneerde individuen die samen waarde creëren voor woningzoekenden, woningeigenaren, en beleidsmakers.

Denk. Durf. Doen.

The Mission

Maatschappelijke kwesties

Signalering problemen

Uit meervoudig onderzoek blijkt dat Nederland te kampen heeft met twee grote problemen; mensen worden steeds eenzamer, en dat tegelijkertijd de vraag naar woonruimte toeneemt, vooral de vraag naar kamers door studenten.
 

Twee vliegen in één klap

Oplossing

Dankzij de hospitaregeling kunnen deze twee sociaal-maatschappelijke problemen tegelijkertijd en zeer efficiënt worden aangepakt, namelijk het verminderen van de eenzaamheid en de vraag naar woonruimte verkleinen. 

Specialisatie

Doelgroepen

Wij richten ons voornamelijk op twee groepen mensen met een relatief ondergeschikte sociaaleconomische positie; studenten en alleenstaanden. Studenten hebben meestal geen goed vangnet en de middelen niet om mee te dingen in de reguliere woningmarkt. Alleenstaanden hebben  vaak behoefte aan gezelschap en hebben meestal wel de ruimte voor een student.

Alleen maar positief

Synergie en efficiëntie

In het kort komt het neer op het uitwisselen van diensten. De alleenstaande is niet meer eenzaam, en de student heeft een kamer. 
Op termijn en in 'Big Data' betekent dit een hogere levensverwachting onder (vooral de oudere) hospita's, en minder vaak studievertraging bij studenten. Het komt de economie als geheel dus ook ten goede.

The Qualification

Uitwerking

Dé partner bij uitstek

Door onze jarenlange ervaring, onze specialisatie, onze motivatie en onze betrokkenheid, kennen wij de hospita- en studenten verhuurmarkt als geen ander. Wij komen op voor jouw belangen als hospita, en blijven de student begeleiden waar nodig.

The Partners

Omdat er meer professionals zijn.

Samen Sterk

Van aanbevelingen tot nauwkeurige langdurige samenwerkingen en kortdurende begeleidingsprojecten. Maatschappelijke problemen oplossen doen mensen met elkaar, ieder naar eigen kunnen en beste weten. 

Geef je nu op als hospita

Wil jij deel uitmaken van een culturele uitwisseling en tegelijkertijd een sociaal-maatschappelijke bijdrage leveren? Overweeg dan een hospita te worden en een internationale student in huis te nemen.

Of lees nog even verder op onze

Kom gelijk in contact!

Laat je gegevens even achter, dan nemen wij contact met je op om te kijken of het klikt, wanneer het jou uitkomt.

Bel mij terug voor een kennismakingsgesprek HOMEPAGE